Koeriersdiensten

X-Press

Voor als het haast heeft.

Moeten de goederen vandaag nog op de gewenste locatie worden bezorgd? Maak dan gebruik van onze koerierdiensten en uw zending wordt razendsnelle bezorgd tegen een scherp tarief. Met de nodige ervaring als snelkoerier in de koeriers sector weten wij dat spoedzendingen meer aandacht vragen dan reguliere zendingen. Als er sprake is van een spoedzending zal deze met uiterste precisie moeten worden gepland en behandeld.

Spoedzendingen met allerhoogste prioriteit. Bij spoedzendingen zijn diverse factoren van belang: snelheid van handelen, nauwkeurigheid van de planning en zorg voor uw goederen. Deze moeten ongeschonden en zonder oponthoud hun bestemming bereiken. Of het nu gaan om afleveren van belangrijke documenten, dat specifieke onderdeel voor een machine of medicijnen die zo snel mogelijk op de plaats van bestemming moeten zijn, Care Koeriers zorgt ervoor.

Dus als die belangrijke goederen ergens op tijd moeten zijn kunt u op Care Koeriers rekenen.

X-Port

Buitenlandse koerierszendingen.

Door de nodige ervaring kennen wij de weg in Europa! Voor vele klanten hebben wij hun buitenlandse koerierszendingen al mogen bezorgen. Internationaal transport over de landsgrenzen is een vak apart. Dit gaat verder dan alleen alleen kennis van het wegennet. Zo zijn wij ook in staat om de transport- en douanedocumenten voor u te verzorgen. Dit alles om er voor te zorgen dat uw zending geen onnodige vertragingen oploopt en op tijd bij uw klant wordt aangeboden.

Door ons uitgebreid wagenpark zijn wij in staat om alle koeriersopdrachten zorgvuldig op de gewenste locatie te bezorgen. Pakketzendingen, palletzendingen, maar ook speciale zendingen kan Care Koeriers voor u verzorgen. Voor elke zendingen hebben wij op maat afgestemde vervoertuigen.

Wij verzorgen als internationaal koerier uw zendingen snel en efficiënt. Care Koeriers is gevestigd in Vinkeveen, nabij de Amsterdam. Door deze centrale ligging kunnen wij snel op elke gewensten locatie de zendingen laden en over de landgrenzen bezorgen. Care Koeriers is uw partner voor al uw internationale koeriersdiensten.

X-Clusive

Transportopdracht met extra aandacht.

Elke zending krijgt onze volledige aandacht, maar het kan voorkomen dat een zending extra aandacht nodig heeft. Denk hierbij aan maatwerk vervoeren, beveiligd transport, medisch transport, geconditioneerd transport of een specialistische opdracht. Maar het kan ook zijn dat één zending niet naar één adres maar verdeeld moet worden over verschillende adressen. Niks is onmogelijk.

Bij Care Koeriers staan kwaliteit & service voorop. Alles voor een zo goed mogelijke dienstverlening en volledige tevredenheid van onze klanten.